Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

celozrný chléb se slunečnicí

Zpět
  • Autor: mortyssa
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, kmín, 1/4 KL anýz, 2 PL ocet

Energetická hodnota celkem: 9614 kJ

Bílkoviny (g): 96, Tuky (g): 59, Sacharidy (g): 341, SAFA (g): 9, Cukry (g): 29, Vláknina (g): 82, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 961 kJ

Bílkoviny (g): 9.6, Tuky (g): 5.9, Sacharidy (g): 34.1, SAFA (g): 0.9, Cukry (g): 2.9, Vláknina (g): 8.2, Sůl (g): 0

Postup přípravy

zaděláme těsto, které vložíme po vykynutí do formy "srnčí hřbet" a pečeme přibližně hodinu na 180°C. Před krájením necháme dobře vychladnout

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

24. 03. 2015 20:54
Ten vypadá jak tousťák, taky ho zkusím. Já si doma dělám podobný, jen ho nedávám do toho srnčího hřbetu. Nejlepší je když je čerstvě upečený a ještě teplý.

Naši partneři